iselinmathilde - hitsBare så det er sagt, jeg elsker et kupp. Da Retro åpnet Retroarkivet i Trondheim dro jeg for å se om jeg fant noen skatter. Jeg fant collegegenseren fra Acne på 70 %, skjerfet fra BLK DNM på 80 % og den mørke jeansen til en veldig rimelig pris. T-skjorta kjøpte jeg på en av de andre Retrobutikkene, og den lyse Acnejeansen fant jeg på ZAP i Kristiansand til en slikk og ingenting. T by Alexander Wang-skjorta har allerede blitt en favoritt, for et utrolig deilig plagg. Har dere funnet noen salgskupp i sommer?

Yay, jeg fikk endelig kjøpt ikke bare èn, men to kjoler fra Ganni! Den med blomstermønsteret har jeg ønsket meg i månedsvis. Nå må bare været bli litt mer kjolevennlig. Elsker salgskupp!Jeg er innom her hver dag og sjekker lesertallene, og ser at det er noen innom hver dag. Det er veldig stille fra meg nå, på alle sosiale plattformer for tiden. Vi er i et veiskille i livet akkurat nå, og ting har vært tungt og vanskelig en stund, og særlig den siste måneden. Jeg er ikke i humør til å kle meg opp noe særlig eller til å smile foran kameraet. Egentlig ikke i særlig humør til å gå ut av huset. Akkurat nå står ting så utrolig stille, og jeg vet ikke hva som kommer til å skje nå i juni, men noe kommer til å skje. Forhåpentligvis noe bra, for gudene skal vite at vi har ventet lenge nok. Jeg savner å blogge, og jeg gleder meg veldig til gnisten og inspirasjonen kommer tilbake. Jeg satser på at det skjer snart, og om ikke annet skal jeg prøve å få skrevet noen andre blogginnlegg. 

Fram til da, håper jeg alle sender meg gode tanker og lykkeønsker, for det trenger jeg! :)

Se hva jeg nettopp fikk i posten! Det er ikke så lenge siden jeg kjøpte undertøy fra Calvin Klein på Retro. Så gikk jeg inn på Shopbop, og der hadde de undertøyet i blått, og en hel "carousel" med truser. Fantastisk. Jeg er hekta, altså!Yay! Jeg elsker dette stripete silkesettet fra H&Ms Studiokolleksjon. Skjorta har allerede blitt brukt, og jeg kan ganske sikkert si at det er en ny garderobefavoritt. Oversized skjorte som kan brukes både som kjole og skjorte, i litt herreaktig passform, og i silke?! Solgt! Shortsen er også kjempesøt, gleder meg til å bruke den. Og så har jeg fått nye Birkenstocksandaler i bursdagsgave. Jeg har ønsket meg et par til siden i fjor sommer allerede, bare fordi de er så gode å gå med. Det ble et par hvite, rett og slett fordi det var de de hadde i min størrelse. Jeg ønsket meg egentlig et par gule eller røde, bare for å ha litt farge. Men så tenkte jeg at det går jo bra, jeg har jo så mange fargerike klær. Da kan man ha et par sykepleieraktige sko, sant?

Nå skal jeg sette meg i senga og se på The Fault in our Stars og strikke. Rett og slett fordi jeg har lært av min tre år gamle nevø at det er kjedelig å gå og legge seg. Noe som er helt sant. God natt!Nytt inn //

Ah, jeg elsker å gjøre salgskupp! Det er lite som slår følelsen av å ha gjort en skikkelig god deal. I dag var det Toilldag i Trondheim, og det vil si at de fleste butikkene i Midtbyen har noen skikkelig bra tilbud. Jeg så bilder fra i morges, hvor det var lang kø utenfor blant annet Høyer og Retro. Min favoritt i dag ble Retro, der fant jeg alle disse godbitene. Jeg fant to par Acne-bukser, to skjorter fra Acne (to av samme som den blå. En til meg, og en til kjæreste), og en pologenser fra Wood Wood. Det føles så utrolig godt å ha fått kjøpt noen nye klær, det har seriøst vært kleskrise her hver eneste morgen. Håper det bedrer seg nå som jeg har funnet noen basic-klær.

Wahay, jeg har faktisk noe å blogge om! I det siste har jeg fått meg en ny yndlingsrett fra boka Trines Mat og fått rosebukett fra svigermor som trøst for at jeg var alene hjemme i helgen. I tillegg har jeg tatt fra hverandre Skappeljakken jeg hadde strikket til meg selv, og separert trådene til de to garntypene (åh, for et utrolig kjedelig arbeid). Nå er jeg klar til å strikke to nye gensere, en i hver garnsort. Jeg er straks ferdig med den i Suri, og skal lage en med flettestrikk av Minialpakka. Og så har jeg kjøpt meg undertøy fra Calvin Klein, gleder meg til å teste det ut! Det ble ikke noe outfit i dag, jeg ble helt oppslukt i å strikke ferdig genseren jeg holder på med. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, da skal vi ta bilder i byen.Jeg fikk så utrolig mye fint i julegave i år, og jeg er så takknemlig! Blant annet sushiservise fra Modern House, termokopper fra Poul Pava, nytt tørkle til kofta, bilde av guddatteren min, konsertbillett, garnpakke og smykke fra Efva Attling. 

Det har vært stille på bloggen den siste tiden, fordi vi dro sørover til broren min med familie for å feire jul. Jeg orket ikke ta med Macen, og så hadde vi ikke fått noe tid til å ta bilder uansett. Bortsett fra det, har vi hatt noen utrolig fine dager sørpå! Det var min aller første jul borte fra mamma, og det var faktisk litt sårt. Heldigvis ble det julefeiring med noen veldig fine mennesker, god mat og veldig god stemning. Alt i alt det man ønsker seg av en julefeiring.