iselinmathilde - hits

Ah, endelig er drømmekjolen fra i høst min! Da Ganni startet salget snappet jeg endelig til meg den fantastiske blondekjolen som bloggeliten gikk med i fjor. Så utrolig vakker. Gleder meg skikkelig til å bruke den, ser for meg den blir nydelig sammen med den nye kofta jeg holder på å strikke.

Det ble litt nytt i desember. Jeg fikk penger i julegave, og kjøpte skjørt fra Graveniid og to sykt kule bukser fra Wildfox. I tillegg fikk jeg en langermet tee fra T by Alexander Wang i julegave fra kjæresten min, akkurat som jeg har ønsket meg lenge. Jeg har også kjøpt meg litt garn for julegavepengene, og tenkte jeg skal handle litt fra Ganni eller By Malene Birger også nå som de har startet salget. Jeg har skikkelig lyst på den lange blondekjolen fra Ganni som hele bloggeliten i Norge har gått med i høst. Så vakker når den er kombinert med grove strikkegensere.

Sega Pants fra By Malene Birger, som jeg har fått i julegave hos pappa. Den mest fantastiske dressbuksa jeg har sett, som nesten minner meg litt om en klovnebukse. Bare på en positiv måte, altså.De mest perfekte kitten heels-ene fra Pedro Garcia. Hadde faktisk aldri hørt om det merket før, fant de på pop up-outleten som Suuz hadde her i Trondheim. Falt for de fordi de var i svart lakk med spiss tå og ikke altfor høy hæl. Måtte google skomerket etterpå, viste seg å være et helt greit merke. Man lærer noe nytt hver dag!