hits

Julegavestrikk

Dette er resultatet av årets julegavestrikk. Seksten prosjekter i varierende størrelser og farger som endte opp under treet i år. Jeg hadde bestemt meg litt tidligere i høst for at nesten alle gavene i år måtte bli strikket, siden jeg har hatt ganske dårlig råd i høst. Jeg begynte likevel ikke så tidlig som jeg burde ha gjort, og rakk ikke alle gavene jeg hadde tenkt. Må likevel si meg fornøyd med resultatet, og håper de som fikk gavene ble fornøyde også. Jeg gikk for sokker i år for det meste, fordi jeg tenkte alle har bruk for sokker. Det ble noen vottepar, en lue og et sitteunderlag også, i tillegg til en Mariusgenser. Den siste uka før jul ferdigstilte jeg fire par herresokker, noe jeg nesten tror er personlig rekord for meg. To av parene var over halvveis før tredje søndag i advent og det siste paret ble strikket ferdig mens vi åpnet julegavene, men de ble ferdig! Har tidligere syntes jeg har vært kjapp hvis jeg har strikket ett par på en uke, men nå er jo lista lagt ganske høyt. 

Jeg tror ikke jeg blir å lage en egen oppsummering for desember siden dette er det meste som har blitt lagd i desember, pluss julekofta og julesokkene mine. Det kommer en årsoppsummering iløpet av neste uke. Så her kommer månedens gram inn og gram ut. Gram strikket ut i desember:  1735 gram. Veldig fornøyd med dette, og å ha blitt kvitt to ufoer som hadde ligget i ett og to år. Tenk så gøy om jeg klarer å strikke ut enda mer i januar, bare ved å gjøre ferdig ufoer og virkelig utnytte de ukene jeg har fri før skolen begynner. Gram inn i desember ble faktisk 0. Jeg fikk ett hespe garn rett før jeg reiste hjem før jul, men jeg rakk knapt å se på det eller noe som helst, så den kommer inn i januar i stedet. 

Til neste år blir det ikke noe særlig med julegavestrikk, og det føles egentlig ganske bra. Det er tross alt ganske mye arbeid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar