hits

Strikkelista 2018

Jeg har slengt meg med på en samstrikk på Instagram som kalles #2018yearofthesweater, som går ut på at man skal lage en liste over hva man vil strikke i 2018, og så er man sosial samtidig. Jeg har ganske mye på lista mi, alt fikk ikke engang plass her. Øverst fra venstre: Poppy Patent fra den nydelige boka Egostrikk av Lene Holme Samsøe, som også skal være mitt bidrag i Stranded Podcasts commercial yarn-KAL, altså en samstrikk hvor man strikker i "vanlig" butikkgarn. Jeg skal strikke den i Hanneli fra Sandnes Garn. Nummer to er en stripete raglangenser fra Sandnes Garn og jeg vil faktisk ha den i hvit og rød. Har ikke bestemt meg for garnet ennå. Nummer tre er Pavement Sweater av Vera Välimäki, som skal strikkes i garn fra Madeline Tosh.

Midten fra venstre: Sammal av Joji Locatelli, skal strikkes i Tuku Wool. Nummer to er Lily fra Sandnes Garn, skal strikkes i en alpakka/lin-blanding. Nummer tre er Tegna av Boyland Knitworks, tror den blir i Madeline Tosh TML. 

Nederst fra venstre: Siri fra Linnèa Öhman, som jeg har hatt lyst på kjempelenge. Tror den blir strikket i garn fra Woolen Boon. Nummer to er Birkin, skal strikkes i Brooklyn Tweed Loft. Siste på rekka er So Faded, en genser jeg har siklet på siden mai i år. Den skal strikkes i Woolen Boon Boon Classic.

Andre ting som ikke kom med på lista er Sunset Highway, en annen genser jeg har siklet lenge på. Eyeball Shawl er også under vurdering, i tillegg til alt Boyland Knitworks lager. I tillegg har jeg flere ufoer som skal gjøres ferdig når ufo-samstrikken til Strikketerapi begynner i januar.

2 kommentarer

Victoria Larsen

21.12.2017 kl.18:15

Sååå mye fint! :-)

Iselin Mathilde

22.12.2017 kl.03:21

Victoria Larsen: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar