hits

Brooklyn Tweed

Da jeg var på Oslo Strikkefestival kjøpte jeg Loft fra Brooklyn Tweed til å strikke en Birkin.

Uka etter Oslo Strikkefestival hadde jeg et garnbytte med en jeg kom i kontakt med gjennom Ravelry, og da fikk jeg to hesper Loft i fargen Woodsmoke. Jeg har faktisk litt lyst å strikke en Birkin i denne fargen og, for jeg liker designet så godt. 

Denne uka fikk jeg to hesper Loft fra Brooklyn Tweed i posten, som var en bestillingsstrikk. Jeg ville egentlig ikke strikke på bestilling, men det gikk greit hvis jeg fikk bestemme garnet. 

Jeg brukte to dager på å strikke mammas fishermanhat fra Gutten og strikkemor i fargen Old World. Dette var mitt aller første prosjekt i Brooklyn Tweed-garn, og jeg er absolutt positivt overrasket! Jeg gleder meg til å strikke med det i enkel tråd, for jeg tenker det oppfører seg ganske annerledes da enn i dobbel tråd. Det føles like mykt som merinoull, men har likevel en veldig rustikk følelse og kjennes ut som ekte, ubehandlet ull. I tillegg har den tweedeffekt, som jeg elsker. Da jeg fikk det første hespet i hånden syns jeg garnet kjentes så spesielt ut, nesten syntetisk. Jeg elsker også lukten den har, og satt og sniffet på garnet hele tiden mens jeg strikket lua. Før jeg kjøpte det stusset jeg over den høye prisen, men jeg syns nå det er verdt det. Mest fordi jeg er veldig glad i ubehandlet ull og når det i tillegg er så mykt kan man ikke være misfornøyd. Jeg kommer sikkert ikke til å klare å la være å legge opp til en ny Birkin i desember, selv om strikkelista er fylt opp til randen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar