hits

Garnkjøp fra Oslo Strikkefestival

Fra klokken 12: Tweedy Todd Pinneslukeren, Garnsurr Skrantin Merino, Maarnis håndfargede sokkegarn, Spøtegarn, ett til minihespe fra Maarnis, Brooklyn Tweed Loft, Garnsurr Skrantin Merino, Brooklyn Tweed Loft og et hespe BFL håndfarget av Saskia fra Ja, Wol.

Jeg er  fornøyd med garnet jeg kom hjem med fra festivalen! Jeg fant den fargen jeg ønsket fra Tweedy Todd som jeg trengte til bærestykket på Zweig, jeg fikk tak i Brooklyn Tweed til en ny Birkin og så fikk jeg tak i tre hesper tilbudsgarn fra Garnsurr som skal bli en Sunset Highway. Jeg kom hjem med litt uvanlige farger til å være meg, lilla, rødt og brunt. Men de passet veldig bra sammen, og jeg likte at alle fargene gikk litt i samme skala. Det første hespet som ble nøstet opp var:

Genseren i disse fargene blir helt sinnsyk, men jeg syns den blir ganske kul. Det neste prosjektet blir Sunset Highway, for den har jeg lengtet skikkelig etter. Det spørs om jeg får tid til å gjøre unna noe særlig julegavestrikking, jeg har bare lyst å strikke til meg selv og er superinspirert av alt det fine garnet jeg har nå. Loft fra Brooklyn Tweed skal bli en ny Birkin, i litt annerledes farger enn jeg strikket første gangen. Så var jeg utrolig heldig og fikk tre minihesper og ett hespe som Saskia fra Ja, Wol hadde farget til Strikkefestivalvennene sine! Hvor koselig er ikke det? 

Nå kan man vel trygt si at det blir et lite kjøpestopp i noen måneder her. Jeg er nødt å begynne å strikke opp lageret og bli kvitt en del, det har hopet seg fullstendig opp. Men nå er det ikke krise lenger, for nå har jeg garn til alle prosjektene jeg har lyst til å lage!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar