hits

Strikkemåneden september

Det er endelig blitt skikkelig høst nå, trærne begynner å bli gule og temperaturen har gått ned litt. Dessverre betyr høst også at regnet bare har blitt verre her i Kristiansand, noe jeg nesten ikke trodde var mulig. Denne måneden har jeg gjort ferdig fire prosjekter, og ødelagt ett. Jeg er ennå trist over Birkin-en min. Tror nesten det er den største tragedien i strikkekarrieren min, i alle fall så langt.

Jeg har gjort ferdig en del, men har også lagt opp til en hel del nye prosjekter. Faktisk har jeg også plukket opp noen ufoer og planlegger å ferdiggjøre de denne gangen. Fra øverst til venstre: Snowflakes Hat av The Wool Club på Ravelry, strikkes i Madeline Tosh Tosh DK i noe jeg tror er en OOAK-farge, altså den blir til ved et uhell eller lages bare èn gang. Mariusgenser i Sandnes Garn Spøt, lagt opp tidlig i september som forelesningsstrikk. Et par votter som har vært ufo siden januar siden jeg visste jeg ikke hadde nok garn, og de er strikket i en utgått Sandnes Garn Merinoull-farge. Rad to: julekofta mi, som har vært ufo siden desember 2016, tatt opp igjen for å fullføres før jeg skal på Oslo Strikkefestival. Andrea Mowrys mysteriesamstrikk, både en liten del av sjalet og fargene jeg har brukt. Rad tre: Birkin. Hjertesukk. Den blir jeg å sende til Cat, kan hende den passer til henne og ikke blir helt ubrukelig. Hals til Emil strikket i Sandnes Lun Ull. Mitt Find Your Fade-sjal, som jeg gjorde ferdig denne uka. Jeg har ikke ordentlig bilde av den ennå, siden den ikke har blitt blokket. Skal få med meg Emil for å ta noen bilder av den når regnet gir seg litt. Jeg la opp til sammen syv prosjekter i september og noen av de kommer til å bli rekket opp. 

Denne måneden har jeg faktisk bare kjøpt to hesper garn, som jeg bestilte fra Quince & Co. To hesper Chickadee i mørk orange og blå, som skal være kantfargene på Palmetto. Den rosa kjøpte jeg i fjor på Oslo Strikkefestival, og blir muligens å strikke på den på årets festival. I tillegg til mitt eget kjøp, fikk jeg også en pakke i Woolswap, så det ble litt garn inn denne måneden og. Inn på lageret denne måneden ble det 570 gram garn. 844 gram gikk ut av lageret, strikket ut. For første gang på lenge har jeg strikket mer gram enn jeg har kjøpt, og det er slettes ikke verst. Forventer ikke samme resultat i oktober siden det blir en tur på Oslo Strikkefestival og jeg kommer til å få en Fibreshare-pakke iløpet av måneden. Hvis jeg er flink å strikke ferdig mine påbegynte prosjekter kan det likevel hende jeg går i null, vi får se.

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

02.10.2017 kl.12:54

Såå mye fint! :-D

Iselin Mathilde

02.10.2017 kl.19:00

Victoria Larsen: Takk! :D

Mathilde Nicoline

08.10.2017 kl.17:15

Så flink du er!!

Jeg har nettopp strikket min første lue, det første som ikke er firkantet. Kjempeimponert over dine prosjekt! Leste ditt forrige innlegg om genseren også, har full forståelse for hvor lei deg du ble!!

Iselin Mathilde

08.10.2017 kl.17:19

Mathilde Nicoline: Så gøy! Jeg startet også med en lue, for tre år siden. Så har det bare ballet på seg etter det :D Takk, ja, det gjør ganske vondt hver gang jeg ser noen har på seg den genseren. Jeg ville jo også ha den :(

Skriv en ny kommentar