hits

Strikkemåneden juli

Juli som strikkemåned har faktisk vært ganske bra. Jeg har gjort ferdig Wiolakofta mi, og har 1,5 seksjon igjen på Find Your Fade.

Jeg har faktisk bare strikket på disse to prosjektene denne måneden, bortsett fra noen rader her og der på andre prosjekter. Har vært ganske godt å være monogam strikker. Jeg kommer sannsynligvis til å gjøre ferdig Find Your Fade før jeg reiser bort på fredag, så må finne ut om jeg skal prøve å gjøre ferdig en ufo eller starte på et nytt prosjekt. Jeg har hektet meg helt fast i en oppskrift som heter Sunset Highway Sweater, den er virkelig kul. Jeg føler jeg mangler de fargene jeg hadde tenkt å bruke på den, så må se om jeg kan bruke noen farger jeg har fra før. Ellers kan jeg jo begynne på Siri eller gjøre ferdig julekofta mi. 

Denne måneden har jeg kjøpt mye garn! 

Jeg har fått en del også da, så jeg har vært heldig. Inn på lageret denne måneden kom det 3466 gram. 800 av de var fra Seri i Woolswap-pakken hun sendte til meg, 150 av de vant jeg i en Instagramkonkurranse. Så har jeg kjøpt ganske mye garn på salg, alt som for èn gangs skyld har en plan, og som jeg hadde tenkt å kjøpe uansett. Bortsett fra Hanneligarnet, det var litt impuls. Jeg skal strikke en Siljagenser i rosa og med gule striper.

Ut av lageret, som jeg har strikket opp, ble det 732 gram. Alt i Wiolakofta. Ganske tykk og tung sammenlignet med de koftene jeg vanligvis strikker. Jeg må visst strikke mye fortere hvis jeg skal klare å gå i null med tanke på all garnmengden jeg kjøper for tiden...men det er jo tross alt fint å ha et fint lager!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar