hits

Woolswap del III dag fikk jeg pakken fra Woolswap-partneren min, Seri. Det var en spennende pakke å åpne, og jeg ble ikke skuffet!Altså! Minimum garnmengde å sende var 100 gram, og hun sendte meg 809 gram! I tillegg til maaasse småsnacks. 
Herlig lite penal som er fullt av nyttige ting når man er ute på reisefot! Maskeholder, maskestoppere, saks, målebånd, omgangsteller, maskemarkører og framgangsmarkører.Fikk også med en prosjektpose, flere maskestoppere, et lite vevesett og masse godteri i tillegg til en del andre ting. Jeg blir så utrolig satt ut av hvor snill og generøs strikkesamfunnet på Instagram er. Alle bare ønsker en vel og gir så mye, både av seg selv og av garn.

Jeg falt helt pladask for disse minihespene! Det er forresten en flunka ny Lucie Kaas-vase i bakgrunnen der, fant den på salg i dag! Er liksom min dag i dag, yay. De minste hespene er faktisk oppkalt etter Eevee-utviklinger, og jeg elsker de. Flareon, Glaceon og Leafeon. Den nederste hadde så utrolig vakre farger i seg også, minner meg om skog og blomster med vakre farger. Det største sjokket var faktisk Wonderland Yarns-hespene. Jeg husket ikke at jeg skrev jeg ønsket det engang, og det eeer så vakkert. Gleder meg til å finne ut av hva jeg skal bruke disse hespene til.

2 kommentarer

Charlotte

14.07.2017 kl.23:28

Så heldig du er :)

Iselin Mathilde

15.07.2017 kl.17:00

Charlotte: Det syns jeg og :D

Skriv en ny kommentar